Bord

I februari var jag på Furniture Fair i Stockholm och där fick jag se ett par bord som jag fäste vid minnet. Nu flera månader senare har jag sett att det finns liknande designade bord på marknaden, men det jag gillar med de här borden att du kan göra dem lite mer personliga.

Kolla in deras sida och se själva : http://www.viacph.dk/

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s