Patricia Urquiola

En av mina absolut favorit lampor, Caboche (Foscarini) är designad av spanjorskan Patricia Urquiola, som faktisk är en av mina favorit designer när det gäller möbler. Patricia föddes i Oviedo. Hon studerade senare i Madrid, Paris och Milano. Hon har bland annat designat för märkena depadova, moroso, agape, B&B, alessi, driade, foscarini, kartell, flos, molteni och artelano.
Caboche är elegant, vacker och riktigt riktigt snygg. Jag tycker om att se och ha vackra ting omkring mig, så jag hoppas att så småningom en av Patricias lampor skall smycka mitt hem, men tills dess får jag njuta av videon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s