Dansk design

Efter en kort vistelse i Danmark, bla Köpenhamn har jag fått mycket inspiration och ideer till höstens projekt. Som student till inredningskonsult lapar jag allt som jag ser eller får intryck av. Jag gillar skandinavisk design både när det gäller mode och inredning. Jag har ändå en favorit och det är danskarna, de är ett strå vassare än sina grannländer. Jag kan inte sätta fingret på det men jag tror att de vågar ta ut svängarna lite mer och vågar vara lite personligare.

Det är något jag jobbar på, att vara lite tuffare och lite mer personlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s