The beginning……

Allt har sin början precis som dagen börjar med en soluppgång, börjar jag denna blogg.

På väg från Chiclana, Cadiz förra veckan så såg jag en magisk soluppgång. Det fick mig att tänka på en sak jag läste för ett tag sedan, det var några tips hur man skulle göra för att leva ett lyckligare och innehållsrikare liv. Ett av tipsen var just det att se soluppgången varje morgon. Jag kan inte mer än att säga att man fylldes av värme och en oerhörd lycka av att se detta fenomen. Solen har en sådan kraft och den är så vacker i alla sina skepnader.

Jag ville fånga denna stund, denna känsla……..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s